střelba
2 posters
Strana 1 z 1
střelba
Ahoj, chtěl jsem se zeptat hraju basketbal závodně a prý střelbu mám dobrou, ale dcl mě štve, že když střílím(sem pravák), pravou rukou, tak mám šikmej loket a při uplně správné střelbě by měl být loket prý rovný. vubec nevím, jak se toho blbýho šikmýho lokte zbavit 

skalsko- Poeet p?íspivku : 2
Registration date : 23. 07. 08
Střelba
[quote="skalsko"]Ahoj, chtěl jsem se zeptat hraju basketbal závodně a prý střelbu mám dobrou, ale dcl mě štve, že když střílím(sem pravák), pravou rukou, tak mám šikmej loket a při uplně správné střelbě by měl být loket prý rovný. vubec nevím, jak se toho blbýho šikmýho lokte zbavit
[/quote
Ahoj, zkus si při treninku tu ruku při střelbě natahovat, ja sem taky tak střílel levou a trenér mě pořád povídal ať tu ruku natahuju, a i když sem ji nenatahoval tak ty koše padaly. Prostě je to základ střelby tak se zkus přizbůsobit a pak to ani nebudeš vnímat že jí natahuješ.

Ahoj, zkus si při treninku tu ruku při střelbě natahovat, ja sem taky tak střílel levou a trenér mě pořád povídal ať tu ruku natahuju, a i když sem ji nenatahoval tak ty koše padaly. Prostě je to základ střelby tak se zkus přizbůsobit a pak to ani nebudeš vnímat že jí natahuješ.

Gasol- Poeet p?íspivku : 3
Registration date : 09. 03. 09
Re: střelba
no ja tu ruku propinam uplne pri strelbe a hazim zapestim, me stve, ze jak mam tu ruku s micem jeste u hlavy, tak pri tom mam sikmej loket
jako hazet se tak da, ale vubec se mi to nelibi, ale ma to takhle hodne lidi jak sem koukal 

skalsko- Poeet p?íspivku : 2
Registration date : 23. 07. 08
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: